22 April: werkbezoek The Green Village / TU Delft

Voor energiecoaches en andere belangstellenden uit Noord Holland organiseert Energie Samen NH, in samenwerking met Energie Verbonden in ’t Gooi en HilverZon, op 22 april een werkbezoek aan The Green Village op de TU Delft, een fieldlab voor duurzame innovatie van de TU Delft, 

Tijdens dit werkbezoek wordt eerst aan de hand van een presentatie verteld over het concept en de context van The Green Village, de doelstellingen en het innovatieproces. Vervolgens wordt er kennis gemaakt met de duurzame innovatieprojecten op The Green Village zelf.

Toekomstig energiesysteem

We beginnen met een rondleiding over het terrein rondom het thema ‘Toekomstig energiesysteem’. In het 2e deel van het werkbezoek zullen alle 3 de thema’s van The Green Village. Deze thema’s zijn: Duurzaam bouwen en renoveren, Toekomstig energiesysteem en Klimaatadaptieve stad.

Op https://energiesamennoordholland.nl/22-april-werkbezoek-the-green-village-tu-delft/ staat meer informatie over de verschillende mogelijkheden. Wij krijgen de “Inspiratietour met gids” maar in het tweede deel van de excursie verbreden we dit.

Aanmelden

Deelname aan de excursie is gratis; dit wordt aangeboden vanuit o.a. Energie Samen Noord Holland. Het vervoer naar Delft is voor eigen rekening. We begint vrijdag 22 april om 13.00 uur bij The Green Village. Het aantal plaatsen is beperkt, dus wil je mee, geef je dan z.s.m. op bij Chiel van Eendenburg.