Energie Samen Noord Holland vergroot dienstenaanbod aan gemeenten en coöperaties

ESNH heeft geïnvesteerd om in Noord-Holland de totstandkoming van duurzame energie te versnellen. Er zijn meer dan 10 projectleiders beschikbaar om ontwikkeling van opwek middels zonne-energie te begeleiden.
 
U kunt bij hen terecht voor het opstellen van een projectplan tot het vaststellen van een locatie, van haalbaarheidsanalyse tot begeleiden van de omgevingsdialoog, van het opstellen van een principebesluit voor een gemeente tot exploitatie, beheer en onderhoud van een zonneweide, dak-projecten en solar carport-projecten. En ook voor vergunningstrajecten, subsidieaanvragen, aanvragen aansluiting bij een netbeheerder, etc. De projectleiders/adviseurs helpen u de juiste beslissingen te maken, controle te houden over de planning en een optimaal resultaat te behalen.

Een aantal projectleiders kan ook ingezet worden als buurtbegeleider coöperatieve warmte, hulp bij werving van (actieve) leden en hulp met energiecoaches.

De projectleiders helpen bij het vinden van financiering voor hun tijdsinvestering in uw project. Buiten de eigen expertise hebben ze toegang tot het netwerk dat Energie Samen Noord Holland in de loop der jaren heeft opgebouwd en waarin veel ervaringskennis is opgedaan.

U kunt hen bereiken via: manuel.den.hollander@energiesamennoordholland.nl.