‘De Projectcentrale is een complete toolkit voor de ontwikkeling van coöperatieve projecten’

Ontwikkel sneller en beter met de Projectcentrale

Coöperatieve zon-op-dak projecten sneller, gemakkelijker en goedkoper realiseren. De Projectcentrale is een complete toolkit voor de ontwikkeling van coöperatieve projecten; nu nog alleen Zon op Dak, later volgen meer toepassingen.

De Projectcentrale helpt om - eventueel met ondersteuning van Energie Samen Noord-Holland - het uitrollen van coöperatieve zon-op-dak projecten sneller, gemakkelijker en goedkoper te maken.

De provincie Noord Holland maakt het mogelijk dat onze landelijke organisatie en Energie Samen Noord Holland hierin samen optrekken. Om initiatieven te ondersteunen worden een viertal Masterclasses op verschillende plekken in Noord-Holland georganiseerd.

Begeleiding bij projectontwikkeling

De Projectcentrale biedt deskundige begeleiding en op maat gemaakte stappenplannen voor projectontwikkeling, met geverifieerde documentatie en tools.

Publicaties van kennispartners

De Projectcentrale geeft relevante kennis die je direct kunt gebruiken in jouw project. alle informatie is gevalideerd en geactualiseerd door onze kennispartners.

Verbinding maken met experts en medeprojectleiders

De Projectcentrale helpt bij vinden van experts die je helpen bij vragen en andere uitdaging in jouw project. Met andere projectleiders kunnen voorbeelden en ervaringen worden uitgewisseld.

Projecten slimmer financieren

De Projectcentrale bevat kennis over hoe je een project kunt financieren met eigen en vreemd vermogen. En biedt ook toegang tot financiële oplossingen om je project te realiseren.

Ontdek hoe de Projectcentrale jouw initiatief helpt

Play Video

Woensdagavond 23 augustus van 19.30 tot 21.30

Masterclass werken met de Projectcentrale

De Projectcentrale helpt initiatieven om hun projecten op een gestructureerde manier te realiseren. Voor wie nog maar net begint is het handige leidraad waarmee veel tijd kan worden bespaard. Ervaren ontwikkelaars kunnen de Projectcentrale gebruiken als een slimme checklist.

Om ontwikkelaars bij initiatieven wegwijs te maken in de Projectcentrale, wordt de komende periode op vier verschillende locaties in Noord-Holland een speciale Masterclass georganiseerd.

Tijdens deze Masterclass gaan we samen op een praktische manier met de Projectcentrale aan de slag. Deelnemers verzoeken we om een eigen laptop mee te nemen en liefst een eigen project in te brengen.

Deze eerste Masterclass is gericht op 't Gooi en vindt plaats bij EC Wijdemeren, Dodaarslaars 2b, 1241 XJ Kortenhoef. Er volgen nog data en locaties voor andere Masterclasses in Amsterdam en omstreken, Kennemerland en de kop van Noord-Holland.

 

people sitting and using laptops

Agenda

  • 19.15 - 19.30 | Binnenkomst

  • 19.30 - 19.45 | Opening en inleiding door Gertjan van Keulen

  • 19:45 - 21:30 | Aan de slag met de Projectcentrale door Wim Schaap

  • 21.30 - 22:00 | Afsluiten en eventueel napraten

Aanmelden voor de Masterclass werken met de Projectcentrale

Via het onderstaande formulier meldt u zich kosteloos aan voor de eerste Masterclass op woensdagavond 23 augustus om 19:30 bij EC Wijdemeren, Dodaarslaars 2b, 1241 XJ Kortenhoef.

We kijken uit naar uw komst!


De Projectcentrale wordt in Noord-Holland mogelijk gemaakt door