Donderdag 23 mei: online workshop ‘Vergroot je netwerk’

Wat voor verschillende soorten mensen zetten zich actief in? Hoe ziet jullie coöperatie of initiatief er over een paar jaar uit? En hoe binden jullie hen aan je organisatie? Wie zitten er in het bestuur? N.a.v het project Ondersteuning Wervingsaanpak Energiegemeenschappen delen we onze opgedane inzichten en werkzame tips met jullie en er is ruime mogelijkheid om vragen te stellen.

ESNH merkt dat veel energiegemeenschappen behoefte hebben aan nieuwe menskracht. Daarbij gaat het om mensen met allerlei kwaliteiten, van pioniers en ontwikkelaars tot beheerders, van bestuurders tot uitvoerders, van breed georiënteerde mensen tot specialisten en van ouwe rotten tot jonge honden.

Uitkomsten ‘Ondersteuning Wervingsaanpak Energiegemeenschappen

Het afgelopen jaar is ESNH daarom gestart met de ‘Ondersteuning Wervingsaanpak Energiegemeenschappen‘. Energiecoöperaties en initiatieven in Noord-Holland werden hierbij ondersteund bij het ‘binnenhalen’ van nieuwe mensen en hoe je daar bijvoorbeeld je eigen netwerk voor kan inzetten. 

Op donderdag 23 mei organiseren we van 16:30 tot 17:30 een online bijeenkomst waarin de opgedane ervaringen, ideeën en werkzame tips op een rijtje worden gezet. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om vragen te stellen.

Deelname aan deze online bijeenkomst is gratis. Aanmelden doe je door even een mailtje te sturen naar sabine.leijgraaf@energiesamennoordholland.nl. Na aanmelding krijg je de link een dag voorafgaand aan de meeting toegestuurd.