Evenement HIER opgewekt 2023

Op dinsdag 14 februari 2023 vindt de 11e editie van het Evenement HIER opgewekt plaats: het grootste landelijke evenement voor en over lokale duurzame energie-initiatieven in Nederland.

Liefde voor lokaal

Het zijn roerige tijden. Enorme energieprijzen, de afhankelijkheid van Rusland, de klimaattop. Gelukkig ligt er lokaal een grote kracht: de potentie en pit om de dingen positief te veranderen.

Door samen te werken en elkaar te helpen, komen we stukje bij beetje dichterbij een onafhankelijke en groene samenleving. De liefde voor lokaal verenigt ons. En wat is er nou mooier dan op 14 februari samen die liefde te vieren?

EHO is interessant voor gemeenten en lokale duurzame energie-initiatieven op het gebied van zon, wind en warmte. Van startende bewonersinitiatieven tot gevorderde coöperaties.

Ook als samenwerkingspartner van lokale initiatieven mag je deze dag niet missen. Denk aan werknemers van provincies, Rijksoverheid, warmtebedrijven, netbeheerders, energieleveranciers en serviceverleners.

Evenement HIER Opgewerkt vindt plaats op dinsdag 14 februari in Theater de Flint in Amersfoort. Meer informatie over deze bijeenkomst kun je hier vinden.