people sitting and using laptops

Nieuwe Masterclasses werken met de Projectcentrale

Op 8 en 15 november worden er twee nieuwe Masterclasses gegeven voor initiatieven in Noord-Holland over werken met de Projectcentrale. De bijeenkomsten vinden plaats in het noorden van Noord-Holland en in de regio Kennemerland.

De Projectcentrale helpt initiatieven om hun projecten op een gestructureerde manier te realiseren. Voor wie nog maar net begint is het handige leidraad waarmee veel tijd kan worden bespaard. Ervaren ontwikkelaars kunnen de Projectcentrale gebruiken als een slimme checklist. Om ontwikkelaars bij initiatieven wegwijs te maken in de Projectcentrale, wordt de komende periode op verschillende locaties in Noord-Holland een speciale Masterclass georganiseerd.

Praktisch en doelgericht

Tijdens deze Masterclass gaan we samen op een praktische manier met de Projectcentrale aan de slag. Deelnemers verzoeken we om een eigen laptop mee te nemen en liefst een eigen project in te brengen.
De Masterclass die op 8 woensdagavond november wordt gegeven, is gericht op initiatieven en energiecoöperaties in het noordelijke deel van Noord-Holland. Naar verwachting zal die Masterclass in Schagen worden gegeven.


Op woensdagavond 15 november is er een Masterclass speciaal voor energiegemeenschappen in de regio Kennemerland. Deze vindt waarschijnlijk plaats in Haarlem.

Kijk hier voor meer informatie en meld je aan.