Samen de winter door

Samen elkaar de winter door helpen! Met deze campagne verenigen alle energiecoöperaties in Nederland zich om een praktische beweging op gang te brengen om te helpen bij energiebesparing. Natuurlijk doen jullie hier lokaal al veel aan, maar door de handen ineen te slaan en er een landelijke campagne van te maken willen we daar extra ruchtbaarheid aan geven om zo met elkaar nog meer bereiken.

Hoe ziet de kick-off eruit?

Op 19 november om 13:00 tot 15:00 uur vindt de nationale kick-off plaats. Tijdens dit moment is het de bedoeling dat mensen die zelf geholpen willen worden én anderen willen helpen met het verlagen van hun energierekening, terecht kunnen op een locatie van een coöperatie in de buurt.
Op die dag starten we om 13:00 uur nationaal online met het toelichten van de campagne. Hierbij informeren we iedereen over de meest eenvoudige en effectieve stappen voor energiebesparing; voor zichzelf en om anderen te helpen. Daarna ontvangen de deelnemers uitleg en een informatiepakket om buren, vrienden, kennissen en familie te helpen besparen.

Doe mee en word ook één van de lokale punten in Nederland waar mensen op 19 november terecht kunnen!