white and blue cloudy sky

Woensdag 5 juni: informatiebijeenkomst COOP Centraal Impactfonds

Ben je een coöperatie in de Metropool Regio Amsterdam (MRA) en heb je een vve-project of Solar Carport met onrendabele top Dan kan je bij COOP Centraal Impactfonds een bijdrage aanvragen. De Rabobank stelt €225.000 coöperatief budget beschikbaar voor het dekken van de onrendabele top van zon op vve-projecten en/of woningbouwcorporaties, wooncoöperaties en Solar Carports in de MRA. Het richtbedrag per project is tussen de € 3.000 en € 6.000. Er is ook budget voor opleiding van projectleiders en voor begeleiding van energiecoöperaties met de ontwikkeling en de business case.

Informatiebijeenkomst

Op 5 juni organiseren we een online informatiebijeenkomst over het fonds (19:30 – 20:30 uur). Tijdens de bijeenkomst zal het fonds worden geïntroduceerd door Andrea de Graaf (voorzitter energiecoöperatie Zuiderlicht) en Erik Versnel (directeur Rabobank Amsterdam), hulp worden gegeven rondom de aanvraag en is er ruimte om vragen te stellen.

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via deze link. Voor vragen over de bijeenkomst of het fonds, neem gerust contact op met Esther Noome via esther@zuiderlicht.nu.